Badkamermeubels

In een basic badkamer zit schoonheid ‘m in eenvoud. De gebruikte kleuren en materialen zijn tijdloos, maar allesbehalve saai.

Praktisch

Alles heeft z’n plek in een basic badkamer, want het gebruiksgemak is belangrijk. Lades zijn overzichtelijk ingedeeld met manden om je spullen op te bergen. In een opgeruimde badkamer is het heerlijk ontspannen en hoef je niet te ergeren aan kleine troepjes.

Kleur

In een basic badkamer spelen neutrale kleuren een hoofdrol. Vaak wordt er gekozen voor tijdloos eiken, soms aangevuld met witte of zwarte accenten en grijstinten. Een badkamer met een rustige basis, waar het heerlijk ontspannen en relaxen is. Door gebruik van weinig kleur oogt een basic badkamer groter en ruimtelijker. Handig!

Materialen

In een basic badkamer draait het om eenvoud. Denk aan natuurlijke materialen en niet te veel poespas en tierelantijnen. Deze basic look voer je ook door in je kranen, wastafel en ander sanitair. Doordat je voor tijdloos en neutraal gaat, raak je niet snel uitgekeken op je basic badkamer.

In een basic badkamer geldt: less is more. De schoonheid van een basic badkamer zit ‘m in simpele vormen en strakke lijnen. Kortom, eenvoud.