Onderhoud en gebruik

Belangrijk is om de materialen in uw keuken op de juiste wijze te reinigen zodanig dat het oppervlak niet beschadigd. Gebruik hiervoor nooit schurende middelen of agressieve reinigers. In veel gevallen zal het afnemen met een schone doek en mild reinigingsmiddel afdoende zijn.

Keukenapparatuur is qua afwerking en uitstraling zeer belangrijk geworden in de hedendaagse keuken. De apparatuur wordt met het oog op gebruiksgemak ontworpen en is dus niet moeilijk te onderhouden. Ook de websites van de apparatenleveranciers kunnen geraadpleegd worden voor aanvullende informatie.

Raadpleeg te allen tijde de gebruiksinstructie voor een juiste behandeling van het materiaal.

Visser Keukens & Zo levert bij ieder keramiek blad een complete onderhoud set, bestaande uit gebruiksadviezen en onderhoudsmiddelen. Meer informatie over het onderhoud van Ceramistone vindt u via onderstaande link naar Kemie Ceramistone Pdf.

Voor uitgebreide informatie over het onderhoud van de diverse materialen gebruikt in uw keuken verwijzen naar onderstaand document.