Onderhoud en gebruik

Belangrijk is om de materialen in uw keuken op de juiste wijze te reinigen zodanig dat het oppervlak niet beschadigd. Gebruik hiervoor nooit schurende middelen of agressieve reinigers. In veel gevallen zal het afnemen met een schone doek en mild reinigingsmiddel afdoende zijn.

Keukenapparatuur is qua afwerking en uitstraling zeer belangrijk geworden in de hedendaagse keuken. De apparatuur wordt met het oog op gebruiksgemak ontworpen en is dus niet moeilijk te onderhouden. Ook de websites van de apparatenleveranciers kunnen geraadpleegd worden voor aanvullende informatie.

Raadpleeg te allen tijde de gebruiksinstructie voor een juiste behandeling van het materiaal.

Keramische werkbladen zijn heel onderhoudsvriendelijk. Vaak is het voldoende om het keukenblad schoon te maken met een natte doek. Vlekken kan je verwijderen met een sopje of CIF. Kalkplekken behandel je best met natuurazijn. Het is belangrijk om zuren, harde schuurmiddelen en chemische producten te vermijden.

Visser Keukens & Zo levert bij ieder keramisch blad een complete onderhoud set, bestaande uit gebruiksadviezen en onderhoudsmiddelen.
Meer informatie over intensieve reiniging van Ceramistone vindt u via onderstaande link naar Kemie Ceramistone Pdf.

Voor uitgebreide informatie over het onderhoud van de diverse materialen gebruikt in uw keuken verwijzen naar onderstaand document.